Permsal Magnesium Kristallen 1000gram

€ 10,45
Permsal Magnesium Kristallen 2,5kg

Permsal Magnesium Kristallen 2,5kg

Op voorraad
Quick Overview

Permsal Magnesium Kristallen 750gram + gratis navulzak 250gram

Ingrediënten:
Aqua, magnesiumchloride

Kristallen

Naast de verschillende magnesium oliën wordt er ook veel gebruik gemaakt van magnesium kristallen. Deze kristallen zijn ideaal voor het gebruik in een lig- of voetenbad. Via een special procedure wordt magnesium olie omgevormd tot bad kristallen.  Wanneer magnesium olie namelijk wordt verhit tot een temperatuur van 165 graden Celsius keert het mineraal terug naar de vaste vorm.

Magnesiumkristallen ook wel magnesiumvlokken genoemd worden vooral veel gebruikt bij het nemen van een voetenbad. Het is immers praktisch en makkelijk alternatief voor een ligbad. Daarnaast nemen de voeten nemen uitstekend magnesium op en zijn uitermate geschikt voor het afvoeren van afvalstoffen. Hierbij moet wel rekening worden gehouden met het feit dat het absorptieoppervlak van de voeten kleiner is waardoor en een hogere magnesiumconcentratie moet worden gebruikt. De dosering die moet worden aangehouden is 125 gram op ongeveer 4 liter warm water. De aanbevolen temperatuur voor het bad is 37 graden Celsius en de duur minimaal 20 minuten, echter is een half uur optimaal.

Klonteren

Bij het gebruik van magnesium kristallen dient u op te letten op het feit dat magnesium de eigenschap heeft om vocht aan te trekken. Wanneer magnesium niet goed verpakt is dan zal het mineraal zeer snel gaan klonteren en wordt het hard. Ook zullen de badvlokken in contact met lucht oplossen tot een olie achtige substantie. Vanwege deze reden verpakken wij de badkristallen in potten die luchtdicht zijn af te sluiten waardoor u niet tegen deze problemen aanloopt. Maar mocht u ergens kristallen hebben laten vallen ruim dit meteen op zodat het mineraal niet zal oplossen. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Permsal Magnesium Kristallen 1000gram