Permsal Magnesium Gel 500ml

€ 32,95
Permsal Magnesium Gel 200ml

Permsal Magnesium Gel 200ml

Op voorraad
Quick Overview

Permsal Magnesium Gel 500ml

Permsal Magnesium Gel 500ml

Magnesium gel is een superieure manier om magnesiumniveaus aan te vullen, evenals een ondersteuning van de gezondheid van de huid en het natuurlijke herstel van de spieren. Wanneer magnesium gel op de huid wordt aangebracht begint de huid direct met het opnemen van dit essentiële mineraal. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de transdermale opname (opname door de huid)   5 keer sneller  werkt dan de opname met tabletten. Het grote voordeel hiervan is dat de effecten van de mineraal dan ook sneller kunnen worden gevoeld.

Magnesium is essentieel voor een gezond lichaam het is immers een natuurlijk ontspannend middel, het verlicht spierspanning en krampen, zorgt voor gewrichtsstijfheid ,calciumopname en een goede nachtrust. Zonder magnesium zijn onze lichamen minder soepel en ontstaan er vele gezondheidsimplicaties, waaronder migraine, angst, depressie en extreme vermoeidheid.

Wanneer de magnesium gel direct op de huid wordt aangebracht dan wordt de magnesium geabsorbeerd in de zeer poreuze opperhuid en door gevoerd naar de bloedvaten en spieren eronder. Vanwege de opname via de huid wordt het volledige spijsverteringsstelsel waarin veel voedingsstoffen niet worden opgenomen ontweken. Eventuele andere producten die magnesium op laten nemen via de huid zijn magnesium olie en magnesium body scrub.

Ingrediënten:

Aqua, 30% magnesiumchloride, hydroxypropyl starch phosphate.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Permsal Magnesium Gel 500ml